keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Joulua odotellessa

Railay oli lähes maineensa veroinen: erinomainen ranta, halvat hinnat, rauhallinen meno ja kuvankauniit auringonlaskut. Varsinkin kiipeilyhenkisille paikkaa voi suositella, sillä monentasoista vuorenseinää löytyi niin kokeneille kiipeilijöille kuin aivan aloittelijoillekin. Myös reissupojat olivat ajatelleet kokeilla kyseistä extreme-urheilumuotoa, mutta kuultuamme suosikkihotellimme (http://siamphukethotel.com/) omistajan Ismon synttäreistä päätimme suunnistaa kolmen nirvanassa viettämämme päivän jälkeen Phuketin Patong Beachin bilehelvettiin.

Ismon synttäreillä tarjoilu pelasi ja koko 12-päinen juhlaväki heräsi seuraavana aamuna hymyissä suin pienellä päänsäryllä höystettynä. Kyllä sitten illalla, päänsäryn jo helpotettua, kelpasi lähteä hyvän ystävämme ja suuren thairuoka-fanin, Pasin toivomuksesta
”vaihtelun vuoksi” Mäkkäriin vetämään kunnon ranskalaiset. Patongilla on koettu myös hieman extremeä. Miiku ja Pasi kokeilivat kalastusta isoolla merellä ja viettivät ikimuistoisen ja aurinkoisen päivän. Miehet palasivat saaliinaan tulipunainen auringonpolttama iho, Miikun pyydystämät kaksi pikkukiiskeä ja Pasin saalistama kovasti vastaan laittanut 20-grammainen muovipussi.

Asuminen Patongilla tapahtuu kiitettävissä olosuhteissa. Valitettavasti jouduimme siirtymään kahden hyvin nukutun yön jälkeen tilanpuutteen vuoksi Ismon kodikkaasta ja loistavan palvelun omaavasta hotellista tien toiselle puolelle Baan Siam guest houseen. Onneksi huoneissa olevat porealtaat hieman lievittävät tuskaa. Muuten aika täällä on kulunut pikkujoulujen merkeissä ja rannalla makoillen. Atte on jopa päässyt pelaamaan beach volleytä paikallisten taitureiden kanssa. Eräs suosituimmista tavoista aloitella iltaa on biljardin peluu ja paikalliset salit ovat tulleet tutuiksi varsinkin Miikulle. Saleista ranking ykkösenä on ehdottomasti 30-pöydän Chang Club.

Tonttulakit on hommattu ja männeröt alkavat olemaan valmiina joulun viettoon, ainoastaan kuusi ja kinkku puuttuvat. Lisää raporttia Patongin tapahtumista ja joulunvietosta myöhemmin. Hyvää joulua kaikille ystäville, omaisille ja fäneille!

8 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinne maailman toiselle puolelle! Laittakaa vaan lisää kuvia, niitä on kiva kattella.

    VastaaPoista
  2. Schöne Weihnachten!

    VastaaPoista
  3. hiffasin just, et nythän on se aika ku se gamla gubbe, mil on harmaa skegge ja fantsut kledjut ja se tsittaa sen poron, minkä klyyvari lyysaa punasta valoa, kyydissä ja dilkkaa samalla kaikille skideille snadei ja bulei pakui, sekä landella et stadissa. NII ET KLIFFAA JOULUA TEILLE, sinne auringon lämpöön. meillä täälä suomessa on jopa lunta heh heh, käyks kateeks =) mun käy täälä. hyvää reissun jatkoa, pidetään yhteyttä. t:pikkusisko

    VastaaPoista
  4. Tääl olis poijat MacGyverin tekemät fisut tarjolla näin Tapsan kunniaksi, elikkäs skool, niinku hienois porukois sanotaan ja pirun hyvät myöhäset joulut ja tulevat vuodet, isoveikalla alkaa jo olla vähä pikkuveikkaa ikävä täällä päässä vaikka tuolla edellä piruilinki aiheesta:), koittakaahan pärjäillä ja edustakaa meitä köyhiäkin siellä reissussa, niin joo, Prinssiltä terveiset kans:)!

    VastaaPoista
  5. Menkäähän Samuilla morjestamaan Isovanhempia ja viettäkää "rauhallinen" vuodenvaihde!!!:D

    -tepa-

    VastaaPoista
  6. Luku! Lehdessä luki että suomipoika löytyi hengettömänä ja munasillaan Pattayalta hotellista.

    VastaaPoista
  7. Miiku: Paikalla!
    Atte: Paikalla!

    ...luku täsmää.

    VastaaPoista
  8. Vamec on siellä missä sinäkin, muista kuka olet! p.s peskää raitanne ite!

    VastaaPoista