sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Ensimmäinen aurinko löydetty

Kuulimme uutisissa, että Suomessa on melko pimeää ja ankeaa, mutta emme anna sen lannistaa sillä aurinko paistaa täällä yleisesti ottaen koko päivän ja öisin discovalot valaisevat poikien mieliä J. Rantojen kunnon me kalpeanaamat olemme testanneet useaan otteeseen ja asteikolla erinomainen, hyvä, tyydyttävä, huono, rannat saavat arvosanan hyvä. Valitettavasti pari viimeistä päivää on ollut vähän pilvisempää, joten projekti bruunaus on tällä hetkellä väliaikaisesti paussilla.

Ruoka on hyvää ja edullista, Thaimaalaiseen tapaan alle 3 euroa perus kanariisi/-nuudeli -ateria juoman kera, erilaisilla sörsseleillä höystettyinä. Myöskään majoittautuminen Ao Nangilla ei ole päässyt liikaa lompakkoa kuluttamaan, sillä keskimäärin yöpyminen on maksanut noin 10 euroa/yö. Majoituksesta annamme yleisarvosanan tyydyttävä. Myös kalliimpia ja hienompia vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla, mutta nämä pojat eivät ole turhan hienohelmaisia. Keskiviikon ”opiskelijabileet” kävimme myös tsekkaamassa ja tämän kokemuksen perusteella luokittelemme paikallisen huvielämän tyydyttäväksi (Vaasan pikkulauantait: tyydyttävä +). Tämä suhteellisen rauhallinen paikka sopiikin ehkä paremmin kuherruskuukautisille kuin bilehileille.

Raakuusreissarit ovat myös aloittaneet kaiken löhöilyn keskellä kovan kuntokuurin. Aten maratonprojekti Stockholm vol. 4 on alkanut lupaavasti. Tällä Vaasan Piirikadun yhdellä kovimmista reppureissaajista on takana jo kaksi tuskaista yhteislenkkiä Kosovon (saapumiserän 11/2007) suosituimman postimestarin, Miikun kanssa (sen lisäksi 2 tasapainottavaa bileiltaa Helsingin, Macaon & Krabin rajuimmilla radoilla). Myös poikain timanttisen kovat kuntopiirit mallia Camp Ville, Kosovo ovat lähteneet pyörimään myötäpäivään ja jokavuotinen varma kesän merkki, Miikun ”6-pack” on alkanut pilkottamaan talvisen rasvakerroksen alta.

Seuraava määränpäämme on rauhallinen chillausmesta Railay beach, joka mainitaan Lonely Planet kirjasarjassa yhtenä Thaimaan kaunemmista rannoista. Railayllä ajattelimme viettää muutaman leppoisan päivän kaiken tämän kiireen keskellä. Seuraavan kerran palaamme asiaan kun on asiaa. Huom! Uusia kuvia on lisätty kuten myös vuoden romanttisin toplista: auringonlaskut top-3.

ps. Kaikille naispuolisille faneille tiedoksi, se pikkuhousujen lähetteleminen alkaa jo riittäämään! Max. yhdet pikkarit per fani (esimerkiksi Anneli lähettänyt jo neljät, kyllä pelkästään jo se niiden valtava koko korvaisi määrän).

1 kommentti:

  1. Atelle terkkuja elämysmatkakohteesta! Ja muista olla varovainen sen riisin kanssa. Siinä syödessä menee helposti koko matka.

    Jouluterveisin,
    JyrkiLumme

    VastaaPoista